Preview Mode Links will not work in preview mode

Na vlně podnikání

Apr 29, 2019

Internetový deník Borovan.cz je projektem Aleše Borovana. Autor se přes deset let zabývá dnem i nocí českým a zahraničním zábavním průmyslem. Předtím působil řadu let v Hospodářských novinách a ekonomickém deníku E15, kde navíc vedl kulturní rubriku.

V dnešním rozhovoru Na vlně...


Apr 26, 2019

Rodinný podnik USSPA se věnuje výrobě kvalitních vířivek. Mimo to ovšem svádí boj i s nekalou konkurencí. Když před 27 lety odjela současná ředitelka firmy Kateřina Kadlecová do Spojených států, ještě netušila, že si zpět přiveze nápad na firmu, která bude jí i její rodinu živit.


Apr 23, 2019

Generální ředitel firmy Snadnee Jan Ševčík vám poradí, jak bezpečně poznat, že vaše firma potřebuje automatizaci či digitalizaci. Ne každý totiž lze nahradit, ale každá firma se dá zefektivnit.

Ve firmě Snadnee se dříve věnovali tvorbě webů a aplikací, které mířily k prodeji. Později...


Apr 17, 2019

Roman Šedivý je Lead Client Success Manager v brněnském startupu ROI Hunter. ROI Hunter je SaaS nástroj který pomáhá velkým eshopům s reklamami na Facebooku. V dnešním rozhovoru se dozvíte co ROI Hunteru funguje v expanzi do zahraničí, jak na onboarding zákazníků a proč se celá firma na 2 dny...


Apr 9, 2019

“Manažer není automaticky leader,” vysvětluje v dnešním rozhovoru Na vlně podnikání Luděk Pfeifer z firmy M.C. Triton z a dodává, jaké tři klíčové hodnoty vyznává každý úspěšný leader ve firmě. Luděk Pfeifer také popíše, jak by firma měla fungovat. Je v ní totiž nutné, aby se...