Preview Mode Links will not work in preview mode

Na vlně podnikání

Sep 24, 2020

Hostem dnešního dílu je Irena Zatloukalová. Irena působila jako tisková mluvčí v ČSOB, v Hypoteční bance a od roku 2011 v Seznam.cz. Od roku 2018 je spolumajitelkou PR agentury Fenek PR. Fenek PR se specializuje na PR a komunikaci technologických firem.

Jak dělat a o čem je PR? PR není jen o tom, že se...


Sep 17, 2020

O nastavení pravidel flexibility práce, o řízení a kontrole práce na dálku, onboardingu, předávání firemní kultury. Jak to vše nastavit, abychom nezpůsobili chaos a pokles výkonu s expertkou na flexibilní práci Zdenkou Studenou.


Sep 10, 2020

Téma investic do startupů v tomto díle proberu s Martinem Rozhoněm. Martin se poté, co prodal společnost Vivantis, stal angel investorem. Jeho přístup k investicím je malinko specifický. Věří v karmu a to, aby mu chodily na investice dobré projekty, si zadává nahoru.

Martin Rozhoň je angel...


Sep 3, 2020

Ať už se zajímáte o investování do firem, jste startup hledající investice nebo vás prostě jen baví podnikání, dnešní díl vám přinese spoustu zajímavých a užitečných informací. S Ondrou jsem se bavil o jejich přístupu k investování, o tom, jak se rozhodují a co je pro ně klíčové....