Preview Mode Links will not work in preview mode

Na vlně podnikání

Jul 31, 2018

Michael Petrus je ilustrátor a komiksový hacker s více než 10 letou praxí v podnikání a marketingu na volné noze. V roce 2013 založil ilustrátorské studio profiKOMIKS a později výtvarně-technologický startup Nanits, který v Silicon Valley přivádí digitální komiksy k životu.

Jako mentor...


Jul 27, 2018

Petr Mandík je CEO a spolumajitel agentury Happyend. Ta se cíleně zaměřuje na startupy a inovativní projekty, které mají potenciál měnit nejen svět komunikace, ale svět obecně.

Jako CEO Happyendu. má na starosti mentoring a rozvoj startupů v jejich early stage fázi, kdy jim spolupomáhá jak ke...


Jul 25, 2018

Andrea Hurychová je česká odbornice na influencer marketing, zakladatelka WeDigital, digitální agentury se specializací v online videu a kreativních kampaních se zapojením influencerů a celebrit.

Svou kariéru začala v českém Googlu, kde měla také na starost marketing sítě YouTube. Poté byla...


Jul 19, 2018

Jana Novotná vychovala sama čtyři děti, a teprve když byly dospělí, začala novou etapu života a vrhla se na podnikání. 

Zkusila si otevřít cukrárnu v Zaječicích (obci s 1000 obyvateli) a vsadila na maximální kvalitu. Už po měsíci věděla, že to je skvělé místo, a že lidé chtějí...


Jul 15, 2018

Jiří Jambor je HR & Social Selling konzultant ve společnosti Aon a zároveň spoluautor vzdělávacího projektu Social Selling po Česku.

Dle Jiřího Jambora, profesionála v oblasti Business Developmentu, vám na Cold Call už dneska nikdo neodpoví. Jako ideální způsob se zdá propojení digitálního...