Preview Mode Links will not work in preview mode

Na vlně podnikání

Oct 31, 2018

Michal Šrajer je v práci šťastný a stará se o to, aby se stejně cítili všichni jeho kolegové. Před deseti lety při zakládání firmy Inmite vzal pozici CHO (chief happiness officer) a pořád se za jednoho považuje. V rozhovoru s Danem Tržilem vypráví, jaké bylo dělat happiness manažera v punkové...


Oct 25, 2018

David Miklas je podnikatel. Po prodeji svoji společnost be3D nyní postavil realistický letecký simulátor a staví luxusní elektrolodě.

Podnikatel David Miklas před čtyřmi lety prodal svou firmu na výrobu 3D tiskáren. V rozhovoru s Danem Tržilem vypráví o tom, jak svůj byznys tehdy postavil, jak se...


Oct 22, 2018

Jakub Turner, Business Director pro Evropu ve firmě Keboola, si s Danem Tržilem v dnešním rozhovoru povídal o tom, jaké problémy s daty firmy nejčastěji řeší, jak na expanzi firmy do zahraničí nebo jak lidi naučit vidět cíl a ne komplikace na cestě.

V tomto rozhovoru se dozvíte třeba:

  • Proč...


Oct 11, 2018

Jarmila Kowolowská je CEO firmy Grason. Grason je platforma pro propojování restaurací a jiných gastro provozů s prověřeným a spolehlivým personálem za účelem krátkodobých brigád a výpomocí.

Jarmila začala již během studií na Vysoké škole ekonomické pracovat v GE Money Bank (nynější...


Oct 8, 2018

Tomáš Zetek má za sebou úspěšnou kariéru. Byl ve vysokém managementu v O2, v Jablocomu, v GE Money Bank a Mitonu. Nyní se naplne věnuje svému projektu Mentální fitko, kde učí leadery porozumět lidem a sami sobě.

Mentální kouč a terapeut Tomáš Zetek si povídal s Danem Tržilem o tom, k čemu...