Preview Mode Links will not work in preview mode

Na vlně podnikání

Jun 28, 2019

Prorazit s mobilní aplikací na trhu není vůbec snadné. Snad nejvíce o tom ví právě host dnešního dílu podcastu Na vlně podnikání Vráťa Zima, který vede firmu Synetech, jež aplikace vyrábí. V rozhovoru s Danem Tržilem probere, kolik vývoj stojí a kolik je za výsledným produktem práce.


Jun 17, 2019

Dalibor Pulkert je startovač. Baví ho zjišťovat, jestli má výrobek na trhu své místo a pokud ano, není pro něj problém na klíč vytvořit celou firmu. Ve firmě Outboxers, kterou spoluzaložil, využívá znalosti a zkušenosti z firmy Etnetera. A posluchačům nyní poradí, jak si v byznyse mohou...


Jun 13, 2019

Veronika Mahdalová je CEO ve start-upu Pointa Publishing, tedy v nakladatelské službě, která na síti propojuje čtenáře, autory i kreativce. Pomáhá tak s tvorbou, vydáním a prodejem knih. V dnešním díle podcastu Na vlně podnikání probere způsoby, jakými se knihy financují i propagují.

Pointa...


Jun 12, 2019

Luboš Malý se věnuje vymýšlení a implementování inovací ve společnosti Lego. Co se může zdát jako vysněné povolání, podle Luboše vysněné povolání opravdu je. Dává mu totiž prostor učit se a chápat, jak lidé spolupracují a to přinášet do firmy.

 

Popsat přesně, čemu se Luboš...


Jun 3, 2019

Vyplatí se v dnešní době investice do firemních dluhopisů? Mohl by to naopak být způsob, jak by si vaše firma zajistila financování? Odpovědi na tyto a další otázky uslyšíte v dnešním díle podcastu Na vlně podniká jehož hostem je zakladatel webu Dluhopisy.cz Jiří Mesároš.

 

Tápete v...