Preview Mode Links will not work in preview mode

Na vlně podnikání

Sep 27, 2018

Ondřej Ilinčev je specialista na uživatelskou přívětivost (UX), zvyšování efektivity webu (CRO) a psychologii nakupování. Píše odborný UX blog a pomáhá firmám jako Google, Home Credit nebo Alza vymáčknout z webu maximum zisku.

Specialista na zefektivnění webů a zvyšování jejich...


Sep 21, 2018

Martin Komora řídí marketing e-shopu s módou ZOOT.

Společnost ZOOT vznikla v roce 2012. Od té doby získala zhruba 25 procent českého e-commerce trhu s novou módou. Zoot se chce stát lídrem internetových obchodů s módou ve středoevropském regionu. Kromě České republiky působí i na Slovensku a od...


Sep 19, 2018

David Kolář je influencerem v oboru online marketingu a uznávanou atuoritou na poli B2B i B2C v oblasti designování cest zákazníků.

David je bývalý COO a spoluzakladatel firmy Business Animals.

Nyní se ve své nové firmě věnuje především budování obchodních funnelů a social sellingu.

Také je...


Sep 12, 2018

Autor 2 zavedených online nástrojů pro podnikatele. Online fakturačního programu Vyfakturuj.cz, ve kterem lze rychle a přehledně vystavovat a evidovat faktury online. SimpleShop.cz - programu, ve kterém si lze rychle naklikat prodejní formulář pro prodej ebooků, videí, vstupenek a dalších produktů.


Sep 7, 2018

Jakub Rož je úspěšný mladý podnikatel, který vytvořil službu Školní sešit.cz a nyní řídí vlastní digitální agenturu Flow Media.

V tomto díle podcastu s Jakubem diskutujeme o SaaS startupech. Jakub v 16ti založil aplikaci Školní sešit, dostal investici a vybudoval jí k miliónu uživatelů....