Preview Mode Links will not work in preview mode

Na vlně podnikání

Nov 30, 2018

Michal Toman z agentury Engage Advisory nejen že pomáhá pořádat EVOLVE! Summit pro špičky z oboru recruitment a HR. Michal také loví lidi. Jedná se o jednoho z mála opravdových českých headhunterů.

Trh se změnil a firmy si na to musí zvyknout. Již neplatí, že si zaměstnavatel vybírá uchazeče, v...


Nov 23, 2018

Lukáš Pitter je designér a spoluzakladatel agentury 2FRESH. Lukáš ovšem chápe design hlavně jako řešení problémů a je velký propagátor techniky Design Thinking, díky které úspěšně řeší problémy ve firmách. Momentálně se zaměřuje na meetingy a jejich efektivitu.

Jsou podle vás firemní...


Nov 14, 2018

Freelancer, který se klientům stará o marketing, reklamu na Facebooku, ale i copywriter, spoluvlastník projektu Podnikni to! a důležitá postava komunity Business club – to vše je Maxim Dužek. Jeho první práce byla ve start-upu a brzy začal dalším lidem pomáhat s rozjezdem jejich vlastních...


Nov 9, 2018

Daniel Gamrot organizuje firemní školení osobní produktivity, time managementu a myšlenkových map, během kterých klade důraz na výsledky, kterých účastníci dosahují, a nikoliv na pouhé předání informací. Vedl základnu osobního růstu Mít vše hotovo.

Chcete být...


Nov 4, 2018

Jan Mašek pracoval ve společnosti 3M na pozici inovačního lídra. Tam se naučil propojovat a půjčovat si různé funkční modely z jednoho businessu do druhého. Vytvářel mosty mezi 3M, jinými firmami a institucemi, aby společně našli win-win řešení. Je také zakladatelem sítě Red Button.

Jan...