Preview Mode Links will not work in preview mode

Na vlně podnikání

May 30, 2019

V Česku není mnoho větších odborníku na content marketing, než je Kateřina Borovanská. Ta své know-how nabízí v tuzemsku i v Británii, pořádá ceny Fenix Content marketing Awards a o praktické tipy a triky se podělí v dnešním díle podcastu Na vlně podnikání.

Kateřina během své kariéry...


May 26, 2019

Podle slov Roberta Haška a Jany Rosenfelderové dokáží výrobky jejich firmy Actijoy prodloužit život psa až o dva roky. V dnešním díle podcastu Na vlně podnikání Jana a Robert proberou, jak jejich výrobky fungují, jak na ně sehnali peníze a jak se dostali až na stránky New York Post.

Díky...


May 23, 2019

Matěj Matolín je headhunter. Vede oblíbený web Lovec hlav a šéfuje HR oddělení ve firmě STRV. V dnešním díle podcastu Na vlně podnikání s Danem Tržilem rozebere důležitost správných HR postupů, popíše, jaké jsou trendy při přijímání zaměstnanců, včetně praktických tipů a poradí, jak...


May 21, 2019

Martin Mates je spoluzakladatel e-shopu pro každodenní hrdiny - Econea.cz. V dnešním díle podcastu Na vlně podnikání popíše, jak se buduje obchod, který se zaměřuje na potřeby do domácnosti pro lidi, kteří myslí na budoucnost naší planety, snaží se žít více ekologicky a hlavně - začali u...


May 14, 2019

Pavel Bulowski si vyzkoušel práci ve firmách, které velká spousta Čechů zná. Pracoval ve společnosti Keboola, v Socialbakers a poté byl u založení start-upu Meiro. Pavla Bulowského ovšem nepotkáte v coworkingu v centru Prahy. Žije v Asii, odkud řídí svůj tamní byznys i tým v Česku.

Cílová...